Viher­rakentaminen

Tarjoamme kesäkaudella viherrakentamista, sekä pihojen ylläpitoa puiden, pensaiden ja istutusten osalta. Toteutamme uusia kohteita, sekä teemme vanhojen pihojen kunnostuksia ja parannuksia. Tarvittaessa saat meiltä apua myös suunnittelussa.

Pensaiden leikkaus

Teemme säännöllisesti myös pensaiden hoito- ja alasleikkauksia. Puu- ja pensasaidat pysyvät tuuheina ja vihreinä kun niitä leikataan vuosittain, lisäksi säännöllinen hoito vähentää vuosittaista työmäärää. Vapaasti kasvavat pensasaidanteet olisi välillä hyvä leikata kokonaan alas, jotta ne säilyvät hyvän näköisinä.

Istutus ja piha­laatoitukset

Toteutamme kesäisin pihojen viherrakennustöitä asiakkaan toiveiden mukaisesti.  Teemme laadukkaita taimimateriaaleja käyttäen perennapenkit, pensasistutukset sekä pihan laatoitukset, räätälöidysti jokaiseen kohteeseen. Annamme mielellämme lisätietoja, kysy lisää!

Pihojen ylläpito ja huolto­sopimukset

Puiden ja pensaiden leikkauksessa säännöllisyys on tärkeää. Yksinkertaisimmillaan huoltosopimus voi tarkoittaa sitä, että suullisesti sovimme, että käymme vuosittain vaikkapa leikkaamassa pensasaidan. Töiden ennakointi helpottaa meitä töiden suunnittelussa ja sillä myös varmistetaan se, että asiakas saa palvelun vaivattomasti ja ajallaan.

Suunnittelu

Annamme tarvittaessa apua pihan toimintojen, istutusten, sekä laatoitusten suunnittelussa. Haluamme tarjota yksilöllisiä ja toimivia ratkaisuja juuri Sinun toiveidesi mukaisesti.

Kysy lisää mahdollisuuksista yksilölliseen neuvontaan, tai kokonaisvaltaisen pihasuunnitelman laadintaan!